At sahibi, 8 yıl sonra çiftliğine gelen atı görünce gözyaşlarına hakim olamadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde yaşayan Shane Adams, 8 yıl sonra kayıp atını karşısında görmesi nedeniyle büyük bir şok yaşadı. Adams yabani atların arasına karışan atını yeniden görmesi nedeniyle duygularına hakim olamadı.

Utah eyaletinde yaşayan at çiftçliği sahibi Shane Adams’ın çok sayıda atı vardı. Yıllar içerisinde atlardan birini kaybeden Shane Adams, özel hayatında da zor günler geçirdi. Önce yaşadığı kaza nedeniyle uzun süre hastanede kalan Adams, sonrasında eşiyle boşanması nedeniyle zor günler atlattı.

8 YIL SONRA BİR ANDA KARŞISINA ÇIKTI

Ancak hayatShane Adams’a yıllar sonra bir sürpriz yaptı. Sabahın erken saatlerinde çiftliğinin dışarısında bir at gören 40 yaşındaki adam, bu atın kayıp atı olduğunu kısa süre içerisinde fark etti. Talihsiz at hemen çiftliğin içerisine alındı.

“ASLA UZAĞA GİTMEZDİ”

Başına gelenler hakkında Fox News Digital’e konuşan Shane Adams, “Kaybolduğu güne kadar hiç uzağa gitmemişti. Uzağa gittiği gün de geri dönmedi. Onun gideceğine asla ihtimal vermezdim. Çok zayıflamışım ama bana yeniden döndüğü için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Barış Yahya Çinçin Gündem Editörü Haberler.com – Yaşam

Çiftlik Yaşam Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir