Bursa’daki silahlı saldırı – Yalova’da gözaltına alınan şüpheli tutuklandı

Bursa’da hobi bahçesine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Bursa‘da hobi bahçesine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi’nde bulunan Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi yakınındaki hobi bahçelerinde sohbet eden Ertan Şahbaz (34), Ercan Bayram (35) ve Deniz Kiraz’ın (41) yanına gelen Furkan G. (31), bu kişilere tabancayla ateş etti.

Şahbaz ve Bayram olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Kiraz ise 112 Acil Servis ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cesetler, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Cenazeler, otopsi işleminden sonra ailelerine teslim edildi.

İkindi vakti kılınan namazın ardından Bayram’ın cenazesi Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi’nde, Şahbaz’ın cenazesi ise Yıldırım ilçesi Değirmenlikızık Mahallesi’nde toprağa verildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırı sonrasında aracıyla kaçan Furkan G’yi Yalova’da yakaladı.

Gözaltına alınan Furkan G’nin söz konusu 3 arkadaşının yanına davetsiz olarak gittiği, “Neden geldin?” diye sorulması üzerine çıkan tartışmanın ardından aracındaki silahı alarak Ercan Bayram, Ertan Şahbaz ve Deniz Kiraz’a ateş ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Furkan G, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Bayram Yalova Bursa Güncel Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir