Edirne’de boş arazide telef olmuş 15 kedi bulundu

Ankara ve Konya’nın ardından bir skandal olay da Edirne’de yaşandı. Edirne’de boş arazide telef olmuş 15 kedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler inceleme yaparken, kedilerin ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Hayvana şiddet iddiaları Ankara ve Konya’dan gelen üst üste haberlerle yeniden alevlendi. Ankara’nın Mamak ilçesinde bir vatandaş, beslediği sokak köpeklerinin belediye çalışanları tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Kendisinin de darp edildiğini söyleyen kadının paylaşımı sosyal medyada infial uyandırırken, Konya’da yaşananlar dehşete düşürdü.

KÖPEKLER KÜREKLE DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde köpeklerin barınak görevlileri tarafından kafalarına kürekle vurularak öldürüldüğü görüntüler Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Olayla ilgili iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EDİRNE’DE KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER!

Bir skandal olay da Edirne’de yaşandı. Talatpaşa Mahallesi’nde boş arazide ölü kedi bulundu. Kedileri gören çevre sakinleri, polise haber verdi.

15 KEDİ TELEF OLMUŞ

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, arazide inceleme yaptı. 15 kedinin telef olmasının nedeninin tespiti için başlatılan çalışma sürüyor.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDEN SONRA BELLİ OLACAK

Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, kedi ölümleri nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirterek, “Dernek olarak olayla ilgili olarak kurumlarla irtibat halindeyiz. Otopsi sonucunun ardından ölümlere neyin neden olduğu anlaşılacak. Hayvanlara karşı yapılan bir şey varsa dernek olarak yasal tüm haklarımızı kullanacağız. Konunun bir an önce aydınlığa kavuşmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Aydın kedi Güncel Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir