Evden gelen ihbar üzerine içeri giren yetkililerin nevri döndü: Tüm dünya bu manzarayı konuşacak

Amerika Birleşik Devletleri’nde pis koku ihbarı gelen bir eve baskın düzenleyen ekipler, içeride hiç bir şekilde bakım almayan 137 köpekle karşılaştı. Kafeslerde pislik içerisinde bulunan köpeklerin sahibine 5 yıl boyunca hayvan beslememe cezası verildi. Evin fotoğrafları ise hayvan hakları savunucularını ayağa kaldırdı.

ABD’nin Newport kentinde önünden geçenlerin boğaz ağrısı ve geniz yanması şikayetiyle ihbarda bulunduğu eve giden ekipler, içeride korkunç bir manzara ile karşılaştı. Tam 137 köpek bulan ekipler, bazılarının kafes içerisinde, bazılarının da evin dışarısında pislik içerisinde kaldığını tespit etti.

EVİN SAHİBİ GÖZALTINDA

Ekiplerin fotoğrafları paylaşmasının ardından kısa sürede ayağa kalkan hayvan hakları savunucuları, köpeklerin sahibi Newcombe adlı kadının tutuklanmasını istedi. Polisler, kadını gözaltına aldı. Geçtiğimiz günlerde görülen mahkemede ise kadının 5 yıl boyunca hayvan beslemesi yasaklandı.

HAYVANLARIN HEPSİ KORUMAYA ALINDI

Olayın büyük yankı uyandırmasının ardından evde hapis halde bulunan köpekler, barınağa götürüldü. Çok kötü durumda olduğu tespit edilen evin de önümüzdeki günlerde temizlenmesi bekleniyor.

Barış Yahya Çinçin Gündem Editörü Haberler.com – Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Dünya Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir