God of War Ragnarok lansmanı öncesi Santa Monica Studios’tan uyarı geldi

 

PlayStation oyuncularının sabırsızlıkla beklediği God of War Ragnarok’un lansmanına kısa bir süre kala Santa Monica Studios’tan oyunculara uyarı geldi. Oyunun sızdırılan görüntüleri ile başa çıkmaya çalıştığını açıklayan stüdyo, kullanıcıların belirli kelimeleri sessize almaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Yılın en çok merakla beklenen oyunu God Of War Ragnarok‘un Kasım’daki lansmanı için spoiler yemeden oyunun hikayesini zevk alarak oynamak isteyen kullanıcılar için her türlü önlemin alındığı bildirildi.

GOD OF WAR RAGNAROK’U BEKLEYENLERE UYARI GELDİ

Santa Monica Studios’un resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda God Of War Ragnarok ile ilgili herhangi bir konu hakkında oyuncuların spoiler yememesi için her türlü önlemin alındığı, ancak gözden kaçabilecek durumlar için de oyuncuların sosyal medya hesaplarından belirli kelimeleri sessize almaları gerektiği açıklandı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Santa Monica Studios’un yaptığı paylaşımda aşağıdaki sözlere yer verildi:

“Lansmana yaklaşırken, stüdyomuzun God of War Ragnarok deneyimini, oyundan ilk kez spoiler olmadan zevk almak isteyen oyuncular için koruması önemlidir.

Klipleri, oynanışı veya anlatımla ilgili spoiler’ı yanlışlıkla görmek istemeyen ve bunları daha geniş bir şekilde paylaşmaktan kaçınmak istemeyen birçok hayrana karşı lütfen düşünceli olmanızı rica ediyoruz.

Onaylanmamış görüntülerin ve ekran görüntülerinin maruz kalmasını sınırlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ancak gerçek şu ki her şeyi yakalayamayız.

Lansmandan önce herhangi bir şey görme riskini almak istemeyenleriniz için, oyunla ilgili tüm anahtar kelimeleri veya hashtag’leri çıkış gününe kadar sessize almanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Söyleyebileceğimizden daha fazlasını bize gösterdiğiniz desteği takdir ediyoruz. 9 Kasım’da iki haftadan daha kısa bir süre içinde piyasaya sürüldüğünde, oyunu kendiniz deneyimlemek için beklemeye değeceğini garanti edebiliriz.”

God of War Ragnarok, 9 Kasım tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. God of War Ragnarok’un PC kullanıcıları ile önümüzdeki yıl içerisinde buluşması bekleniyor.

Yakupcan Aydemir Espor ve Oyun Editörü Haberler.com – Gamegar

God of War Ragnarok God of War Gamegar Haberler

deepai.org
bbs.now.qq.com
connect.garmin.com
teldecinselsohbet.nethouse.ru
walkscore.com
camp-fire.jp
my.archdaily.com
devpost.com
community.opengroup.org
hashnode.com
paper.li
beacons.ai
devpost.com
xiglute.com
78901.net
my.mineralarea.edu
bbs.pku.edu.cn
prlog.ru
statvoo.com
directorylib.com
hearthis.at
replit.com
gitlab.pasteur.fr
repo.getmonero.org
pxhere.com
fundrazr.com
community.tubebuddy.com
forum.yealink.com
giantbomb.com
seedandspark.com
app.lookbook.nu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir