İstanbul trafik durumu CANLI takip! İstanbul’da hangi yollar kapalı? E5,D100 açık mı, kapalı mı?

İstanbul’un en çok tartışılan konularından bir tanesi İstanbul trafik durumu nedeniyle birçok kişi yolculuk yapmadan önce internet üzerinde “İstanbul trafik durumu canlı takip” aramasını gerçekleştiriyor. Ayrıca kapalı olan yolları araştırmak adına İstanbul’da hangi yollar kapalı sorusu ve E5,D100 açık mı kapalı mı? sorusu da sıklıkla araştırılıyor. İşte İstanbul trafik durumu CANLI takip! Peki, İstanbul’da hangi yollar kapalı? E5,D100 açık mı kapalı mı?

İstanbul trafik durumu canlı takip etmek isteyen birçok kişi, arama motorları üzerinde İstanbul trafik durumu canlı takip aramasını gerçekleştiriyor. İstanbul içerisinde en konforlu ve kısa yolu tercih etmek amacıyla birçok kişi kapalı yolları İstanbul’da hangi yollar kapalı? Sorusu ile araştırıyor. Sıklıkla kullanılmakta olan E5,D100 yollarının durumu merak ediliyor ve E5,D100 açık mı kapalı mı? Sorusu ile araştırılıyor. İşte İstanbul trafik durumu CANLI takip! Peki, İstanbul’da hangi yollar kapalı? E5,D100 açık mı kapalı mı?

İSTANBUL TRAFİK DURUMU CANLI TAKİP

İstanbul’da trafik durumunu canlı takip etmek isteyen vatandaşlarımız, aşağıda yer alan kısımdan İstanbul trafik durumunu canlı olarak takip edebilirsiniz. İstanbul canlı trafik durumunu öğrenmek için İSTANBUL TRAFİK DURUMU CANLI TAKİP‘e tıklayabilirsiniz.

İSTANBUL’DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

13.11.2022 tarihinde Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğünün “Silivri İlçesi, Akören Mahallesi, Emir Külal Caddesi, Bekir Sıtkı Soy Caddesi Beton Yol İşi Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi” kapsamında yaklaşık 3.5 km’lik alanı kapsayan Silivri Kuzey Marmara çıkışı – Silivri Tem Bağlantı Yolu “beton yol işi çalışması” nedeniyle trafiğe kapatılacaktır.

Emir Ceran Gündem Editörü – [email protected] Haberler.com – Gündem

İstanbul Gündem Yaşam Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir