MasterChef bu akşam kim elendi? MasterChef son bölüm kim elendi? 16 Ekim MasterChef elenen isim!

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Eleme gecesinde kimin yarışmaya veda ettiği merak konusu oldu. Peki, MasterChef bu akşam kim elendi? MasterChef son bölüm kim elendi? 16 Ekim MasterChef elenen isim! İşte detaylar…

Masterchef bugün kim elendi? TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında bu akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı merak ediliyor. TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İzleyiciler, kimin elendiğini araştırıyor. MasterChef bu hafta kimin elendiği merak konusu oldu. Peki, MasterChef bu akşam kim elendi? MasterChef son bölüm kim elendi? 16 Ekim MasterChef elenen isim!Detaylar haberimizde…

MASTERHCEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yarışmacılar önce yeşil mercimek yemeği yaptılar. En iyi tabağı Kıvanç yaparak birinci oldu. İkinci en iyi tabağı yapan isim Görkem oldu. Burak ise gecenin üçüncü en iyi tabağını yaparak bu hafta elenme adayı olmaktan kurtularak yarışmaya devam ediyor.

MASTERCHEF POTAYA KİM GİRDİ?

MasterChef eleme gecesinde Çağatay, Atike ve Fatma nur en iyi tabağı yaparak yarışmaya devam etmek için yarışıyor.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

1. eleme adayı : Çağatay

2. eleme adayı : Atike

3. eleme adayı : Fatma Nur

MASTERCHEF BU AKŞAM KİM ELENDİ?

MasterChef eleme turunda Mehmet Şef’in tarifi Ördek Siriti yapıldı. Çağatay, Atike ve Fatmanur en iyi ördek sirit yemeğini yapmak için yarıştı. En iyi tabağı yapan isim Fatmanur oldu.

MASTERCHEF SON BÖLÜM KİM ELENDİ?

Çağatay, Atike ve Fatmanur en iyi ördek sirit yemeğini yapmak için yarıştı. En iyi tabağı yapan isim Fatmanur olurken elenen isim Çağatay oldu.

Haberler.com / Zehra Aygör – Gündem

Masterchef 2022 MasterChef Gündem Magazin Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir