Messi’nin yaptıkları devede kulak kalır! Bu kahkaha Mbappe’ye duyulan sevgiyi bitirir

Arjantin-Hollanda maçından sonra Weghorts ve rakibin hocası Louis van Gaal’e yaptığı hareketlerle gündem olan Messi’den sonra Mbappe de çok konuşulacak tavırlar sergiledi. Penaltı kaçıran rakibine dönüp kahkaha atan Mbappe, büyük tepki çekti.

2022 Dünya Kupası’nda yaşanan sürpriz sonuçlar kadar futbolcuların girdiği olaylar da gündemde zirveye yerleşiyor. Arjantin-Hollanda maçında Messi ve arkadaşlarının yaptığı hareketler konuşulurken İngiltere-Fransa maçından da dikkat çeken bir olay yaşandı.

DOZU KAÇIRDI

İngiltere’nin yıldızı Harry Kane, penaltıdan yararlanamadı. O anlarda karşılaşmada 2-1 önde olan Fransa, kaçan penaltı sonrası büyük sevinç yaşadı. Kylian Mbappe ise sevincin dozunu hayli kaçırdı.

KAHKAHAYA BOĞULDU

Mbappe, Kane’in kaçırdığı penaltıdan sonra rakibe dönüp kahkaha atmaya başladı. Mbappe’nin maç içinde verdiği reaksiyon büyük tepki çekti.

MESSI’YE TEPKİ YAĞIYOR

Arjantin’in starı Lionel Messi de hedefte. Messi maçtan sonra canlı yayında Weghorts’a, “Aptal” diye hakaret etti. Rakibin hocası van Gaal’e gidip tartışma başlattı. Messi ayrıca soyunma odasında kendisine verilen Meksika bayrağına basmıştı.

Messi’nin Meksika bayrağına bastığı görüntü

Ömer Özarslan Spor editörü Haberler.com – Spor

Kylian Mbappe Lionel Messi Harry Kane Spor Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir