Müge Anlı dudağına ne oldu? Müge Anlı dudağına neden dikiş atıldı?

Atv ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün olduğu gibi bugün de heyecanla takip edildi. Ekranlara gelen Müge Anlı’nın dudağındaki farklılığı fark edenler ise Müge Anlı dudağına ne oldu? sorusunu araştırdı. Peki, Müge Anlı dudağına ne oldu? Müge Anlı dudağına neden dikiş atıldı?

Müge Anlı dudağına ne oldu? sorusu merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı’nın dudağındaki farklılık detayı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Müge Anlı dudağına ne oldu? sorusu merak edildi.

MÜGE ANLI DUDAĞINA NE OLDU?

Yayın öncesi köpeğiyle oynarken onun dişinin dudağına geldiğini söyleyen ünlü televizyoncu “Yayını küçük, beklenmedik bir kazadan dolayı geç açmak zorunda kaldım. Canlı yayın hayatımda bir sel olduğunda geç kalmıştım, bir de şimdi geç kaldım. Ben yine yayına geldim. Makyaj falan ‘bir şey olmaz’ diye… Saçımı falan yaptırdım ama kan durmayınca arkadaşımı aradım ‘Mine benim kanım durmuyor’ dedim, fotoğraf attım. O da bir doktora attı fotoğrafı ‘Dikiş atmamız gerekiyor’ dedi. O yüzden dikiş attırdım geldim. Kusura bakmayın.”

Müge Anlı canlı yayında, “Köpeği ısırdı falan diye yazmayın, çocuğun (Lokum) da suçu yok. Suç benim. Hiçbişey de yapmadı çocuğum. Ona da bişey yazılmasın lütfen” dedi.

Haberler.com / Sumru Tarhan – Gündem

Müge Anlı Atv Gündem Magazin Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir