Sermin Balık kimdir? Sermin Balık kaç yaşında, nereli? Sermin Balık hayatı ve biyografisi!

Sermin Balık hakkında merak edilenler var. İsmini sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Sermin Balık’ın hayatı araştırılıyor. Vatandaşlar arama motorlarında Sermin Balık kimdir? Sermin Balık kaç yaşında, nereli? soruların yanıt arıyor. Sermin Balık hayatı ve biyografisi!

Açıklamaları ile konuşulan isimlerden birisi de Sermin Balık oldu. Son günlerde gündemde yerini alan Sermin Balık hakkında merak edilenler var. Vatandaşlar Sermin Balık kimdir? sorularına yanıt arıyor. Peki, Sermin Balık kimdir? Sermin Balık kaç yaşında, nereli? Sermin Balık hayatı ve biyografisi!

SERMİN BALIK KİMDİR?

7 Şubat 1972’de Tunceli’de doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Zülfiye’dir. Tunceli Üniversitesi,Tekstil Bölümü mezunudur. Özel sektörde üst düzey şirket yönetici olarak çalıştı. Elazığspor Yönetim Kurulu ile birçok sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyesi ve yöneticilik görevini üstlenmiştir. Orta düzeyde İngilizce bilen Balık, evli ve 2 çocuk annesidir. Ak Parti 27. dönem Elazığ 2. sıra milletvekili adayıdır.

Haberler.com / Sumru Tarhan – Gündem

Sermin Balık Kimdir Gündem Yaşam Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir