Sevgilisini rol arkadaşıyla aldattığı konuşulan Özge Yağız sessizliğini bozdu

Safir dizisinin başrol oyuncuları Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, aynı gün sevgililerinden ayrılınca ikilinin aşk yaşadıkları ileri sürüldü. Uzun yıllardır birlikte olduğu Gökberk Demirci’yi aldattığı konuşulan Yağız, hakkındaki iddiayı kesin bir dille yalanlayarak ilişkisini karşılıklı konuşarak bitirdiğini ifade etti.

ATV ekranlarında yayınlanan Safir dizisinin oyuncuları Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, aynı gün sevgililerinden ayrıldı. Dizide partneri oynayan ikilinin aşk yaşamaya başladıkları iddia edilince Özge Yağız’dan cevap geldi. Hakkındaki ihanet iddiasını yalanlayan oyuncu, Gökberk Demirci ile karşılıklı konuşarak ilişkilerini bitirdiğini söyledi.

“KONUŞARAK AYRILDIK, HAYATIMDA KİMSE YOK”

Uzun yıllardır birlikte olduğu Gökberk Demirci’yi aldattığı iddia edilen oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Tüm ekip arkadaşlarımla gönül vererek çalıştığımız yeni bir işin heyecanını yaşıyorum. Bir ilişkim vardı bir ay önce karşılıklı konuşarak ayrıldık. Hayatımda da kimse yok. Konuşulanlar nedeniyle açıklama yapmak zorunda kalmaktan dolayı üzgünüm. Sadece herkes için saygı bekliyorum” ifadelerini kullandı. http://www.doeda.video

DEMİRCİ VE KOYUNCUOĞLU BİRBİRİNİ TAKİBE ALDI

Öte yandan Özge Yağız ile ayrılan Gökberk Demirci ile Burak Berkay Akgül ile ilişkisini bitiren Hira Koyuncuoğlu’nun Instagram’dan birbirini takibe alması kafa karıştırdı.

https://www.cicisex.net

http://www.sex4.tv

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir