Alparslan: Büyük Selçuklu canlı izle! TRT 1 Alparslan: Büyük Selçuklu 35. bölüm canlı izle! Alparslan son bölümde neler oldu? TRT 1 7 Kasım canlı izle

TRT 1’nin sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu bugün 35. bölümü ile ekranlara gelecek. Diziyi canlı izlemek isteyenler, Alparslan: Büyük Selçuklu canlı izle! TRT 1 Alparslan: Büyük Selçuklu 35. bölüm canlı izle! Alparslan: Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu? araştırması yapıyor. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu canlı izleme linki var mı? 7 Kasım TRT 1 canlı izle!

Alparslan: Büyük Selçuklu, Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci’nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk’un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan tarihî ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisidir. Alparslan: Büyük Selçuklu canlı izle! 7 Kasım TRT 1 Alparslan: Büyük Selçuklu 35. bölüm canlı izle! Alparslan: Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu? TRT 1 canlı izle!

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU CANLI İZLE!

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alparslanlar Surmari’yi almak için hana girmiş, Grigor Alparslanları arkadan kuşatarak handa kuşatma altına almıştı. Alparslan, Grigor’un bu tuzağından nasıl kurtulacak? Grigor’a bu planı haber veren kişinin kim olduğunu bilmeyen Alparslan, bunu öğrenebilecek mi? Alparslan’ı esaret altına almayı amaçlayan Grigor’un Alparslan’a teklifi ne olacak? Süleyman’ı esir eden Grigor, onu ve Alparslan’ın alplarının canlarıyla Selçuklu’yu tehdit ederek Selçuklu’dan istediğini alabilecek mi? Alparslan Süleyman ve alpları nasıl kurtaracak? Zehrin etkisiyle günden güne ölüme giden Alparslan bu hâlde nasıl bir tertip kuracak? Alparslanların Surmari’de kuşatılmasının müsebbibinin Öke olduğunu duyan Yınal çılgına döner. Öke ona taht yolunu açmak için onun dışındaki bütün melikleri ateşe atmıştır. Yınal bu durum karşısında ne yapacak? Öke’ye bunun hesabını soracak mı? Yınal, Surmari’de sıkışıp kalan Alparslanlara yardım edebilecek mi? Arslan Yusuf, Yınal’ın Alparslan’la iş birliği yapıp Alexander’ı kandırdığını anlamış ve bu Yınal’a karşı kinini daha da arttırmıştır. Çağrı Bey’in Karahan sultanı İbrahim Tamgaç Han’ın oğlu ile yaptığı görüşmeyi öğrendiğinde ise Arslan Yusuf artık bambaşka bir adım atmaya hazırlanır. Alparslan’ın hastalığının ilerlemesi Seferiye’yi de mahzun edecek, Seferiye, Alparslan’a daha sıcak davranacaktır. Seferiye Alparslan’a karşı hislerinin değiştiğini kabullenip bununla yüzleşecek mi? Yoksa intikam hissini tazeleyip yine Alparslan’dan uzak durmaya mı çalışacak?

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alparslan alplarını idamdan kurtarmak için önceki gün asılanlardan birisinin yerine geçmiş ve en kritik anda meydana çıkmıştı. Avar’ın ipini kesmiş, onu ölümden kurtarmıştı. Ama o sırada hastalığı iyice arttı ve Alparslan yere yıkıldı. Alparslan, Grigor’un eline mi düştü? Yoksa yeni bir hamleyle kurtarılacak mı? Avar’ı kurtaran Alparslan Artuk ve Atsız’ı da ipten alabilecek mi? Grigor Süleyman’ı bulduğunda Ani’de değil daha güvenli olacağını düşünerek Sevaste’ye gönderecek, Alpagut bu plana dahil olmaya çalışarak Süleyman’ı esaretten kurtarmak için girişimde bulunacak. Alpagut Süleyman’ı kurtarmak için her şeyi göze alacak mı? Hacerülesved’in büyük parçasını eline geçiren Büveyhiler, Arslan Besasiri eliyle bunu Fatımî Halifesine gönderecek, İslâm’ın birliğini sağladıklarını iddia edeceklerdir. Abbasî Halifesi ise bu durumu kendi lehlerine çevirmek istemektedir. Tuğrul ile yaptıkları görüşmede bu görev için Alparslan’ı görevlendirmeye karar verirler. Alparslan hastalığının da şifası için Bağdat’a gidecek hem şifa bulacak hem de Hacerülesved’i Arslan Besasiri’den almaya çalışacaktır. Vaspurakan’da boşluktan yararlanmaya çalışan Arslan Yusuf ihtilal yapma derdindedir. Bu konuda kendisine yardımcı olmak için Buharalı komutanları çağırır. Seferiye bu durumda ne yapacak, babasının yanında mı karşısında mı duracak?

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCU KADROSU

Ana karakterler

  • Melik Muhammed Alparslan Bey (Barış Arduç): Çağrı Bey’in oğlu, Tuğrul Bey’in yeğenidir.
  • Akça Hatun (Fahriye Evcen): Alparslan’ın nişanlısı ve Hasan’ın kızıdır. (1. sezon)
  • Seferiye Hatun (Kayra Zabcı): Alparslan’ın eşi ve Arslan Yusuf’un kızıdır. (2. sezon)
  • Hasan Bey (Nizamülmülk) (Mehmet Özgür): Çağrı Bey’in, Alp Arslan’ın atabeyidir ve Akça Hatun’un (Aybike) babasıdır.
  • I. Tuğrul (Barış Bağcı): Çağrı Bey’in kardeşi, Alparslan’ın amcasıdır. Büyük Selçuklu İmparatorluğu’nun ilk hükümdarıdır.
  • Emir Bozan (Yurdaer Okur): Karmatilerin lideridir. (1. sezon)
  • Romen Diyojen (Sarp Levendoğlu): Bizans İmparatorluğu’nun bir yüzbaşısıdır. (1. sezon)
  • Evdokya (Gizem Karaca): Ani Tekfuru Katakalon Kekavmenos’un yeğenidir. (1. sezon)
  • Çağrı Bey (Erdinç Gülener): Tuğrul Bey’in ağabeyi; Alparslan’ın ve Süleyman’ın babası; Melikşah’ın dedesidir.

Mustafa Şirin Gündem Editörü Haberler.com – Gündem

Alparslan Büyük Selçuklu Dizi Gündem Magazin Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir