DEVA, İzmir’de sahaya indi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıkları ilçelerdeki esnaf ziyaretlerinde gördüğü ilgiden memnun oldu, “Siyasette yeni bir yol açarak halkımızın derdine deva olmak için çaba gösteriyoruz” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Yönetimi, teşkilatlanma çalışmalarına hız verip birbiri ardına ilçe yönetimlerini açıklarken bir yandan da vatandaşın nabzını tutarak sorunlarına çözüm üretmek için sahaya indi. Teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıkları ilçelerde hem parti çalışmalarını yerinde gören hem de il ve ilçe yönetimleriyle birlikte esnaf ziyareti yapan DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partisine yönelik ilgiden memnun olurken, “Siyasette yeni bir yol açarak halkımızın derdine deva olmak için çaba gösteriyoruz. Bunun sonuçlarını da sandıkta alacağımıza inanıyorum” dedi.
Türk demokrasi hayatına geçtiğimiz yıl Mart ayında Ali Babacan liderliğinde etkili bir giriş yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), İzmir’de gün geçtikçe büyüyor. DEVA Partisi İzmir il Başkanlığına getirilen Seda Kaya Ösen, iş insanlığının da verdiği cesaret ve sivil toplum kuruluşlarında daha önce üstlendiği görevler nedeniyle partisinin ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarına hız vererek kısa sürede 12 ilçede yönetimleri belirledi. Ösen, daha bu belgelerdeki imzanın mürekkebi kurumadan yaptığı ilçe ziyaretleriyle de teşkilatlarının yanında olduğunu gösterdi.
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen; Menemen, Bergama, Kınık, Urla, Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Menderes ve Torbalı teşkilatlarıyla bir araya gelirken İzmir il yönetimiyle ilçe yönetimlerini de tanıştırdı. Parti binalarını gören, yapılacak çalışmalar ve hizmetlerin koordineli bir şekilde yürütülmesi amacıyla görüş alışverişinde bulunan Seda Kaya Ösen, bu toplantıların ardından, ilçe yöneticileri ile çarşı ve Pazar gezerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir