Doya Doya Moda son bölüm İZLE! Doya Doya Moda 70. bölüm İZLE! 21 Ekim Doya Doya Moda son bölüm ne oldu?

Doya Doya Moda son bölüm izle araması, son bölümü izlemeyi kaçıran birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Doya Doya Moda programı TV8 kanalında hafta içi her gün yayınlanıyor. Her gün ilgiyle izlenen programda son bölümde neler oldu araştırılıyor. İzleyiciler, Doya Doya Moda son bölümde yaşananları merak ediyor. Peki, Doya Doya Moda son bölüm İZLE! Doya Doya Moda 70. bölüm İZLE! 21 Ekim Doya Doya Moda son bölüm ne oldu?

TV8 kanalında yayınlanan sevilen moda programı Doya Doya Moda yarışması ilgiyle takip ediliyor. Her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışmasında son bölümde neler olduğu araştırılıyor. Seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Doya Doya Moda programında dün neler yaşandığı merak konusu oldu. İşte Doya Doya Moda son bölüm İZLE! Doya Doya Moda 70. bölüm İZLE! 21 Ekim Doya Doya Moda son bölüm ne oldu?

DOYA DOYA MODA SON BÖLÜM İZLE

Doya Doya Moda 69.bölümü 21 Ekim Cuma günü izleyicileri ile buluştu.

DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI, JÜRİ ÜYELERİ KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacıları arasında Zeynep Billur Uludağ, Aleyna Koç, Hülya Yenidoğmuş, Eda Koç, Kader Bozkurt, Tina Özdemir ve Esra yer alıyor.Doya Doya Moda jüri üyeleri arasında ise Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz yer alıyor.

Emir Ceran Gündem Editörü Haberler.com – Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir