Gelinim Mutfakta bilezikleri kim kazandı? 4 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Kasım Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?

Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu merak edilmekte. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele sürüyor. Peki, Gelinim Mutfakta bilezikleri kim kazandı? 4 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Kasım Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? İşte detaylar…

Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final bölümüyle ekranlara geldi. 4 Kasım Cuma günü Gelinim Mutfakta bilezikleri alan kişi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta son bölüm izle araştırmaları sürüyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele sürüyor. Bu hafta yarışmaya kimin veda ettiği merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bilezikleri kim kazandı? 4 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Kasım Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Detaylar haberimizde…

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

3 Kasım Perşembe günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak günün birincisi Aylin oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BİLEZİKLERİ KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bütün hafta kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak bilezikleri kazanan isim Hatice oldu.

4 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasına veda eden isim Aylin oldu. Puanlar sırasıyla şu şekildedir:

Haberler.com / Zehra Aygör – Gündem

Gelinim Mutfakta Kanal D Gündem Magazin Haberler

kustomcoachwerks.com
bloomforwomen.com
telefondacinsel.onlc.fr
iszene.com
chaloke.com
kab3.com
vozforum.org
copytechnet.com
440hz.my
click49.net
forum.dmec.vn
anime-sharing.com
gostartups.in
airsoftcanada.com
aiatlanta.org

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir