Jeremy Rifkin kimdir? Jeremy Rifkin’in mesleği ne? Jeremy Rifkin hayatı ve biyografisi!

Son zamanlarda merak edilen isimler arasında yer alan Jeremy Rifkin hakkında birçok detay merak ediliyor. Konu hakkında merak duyan vatandaşlar internet üzerinde Jeremy Rifkin kimdir? Sorularını araştırmaya başlıyor. Peki, Jeremy Rifkin kimdir? Jeremy Rifkin’in mesleği ne? Jeremy Rifkin hayatı ve biyografisi!

Gündeme gelen olayların ardından merak edilen isimlerden bir tanesi haline gelen Jeremy Rifkin, gün içerisinde sıklıkla Jeremy Rifkin kimdir? Sorusu ile birlikte araştırılıyor. Bu haberimizde merak eden vatandaşlar için Jeremy Rifkin kimdir? Sorsunu yanıtladık. Peki, Jeremy Rifkin kimdir? Jeremy Rifkin’in mesleği ne? Jeremy Rifkin hayatı ve biyografisi!

JEREMY RİFKİN KİMDİR?

Jeremy Rifkin (d. 26 Ocak 1945), Amerikalı ekonomik ve sosyal kuramcı, yazar, konuşmacı, siyasi danışman ve aktivisttir. Bilimsel ve teknolojik değişikliklerin ekonomi, iş gücü, toplum ve çevre üzerindeki etkisi hakkında yirmi iki kitap yazmıştır. Küresel ekonomik kriz, enerji güvenliği ve iklim değişikliğinin zorluğunu ele alan uzun vadeli ekonomik sürdürülebilirlik planı olan “Üçüncü Sanayi Devrimi”nin baş mimarıdır. Üçüncü Sanayi Devrimi, 2007’de Avrupa Parlamentosu tarafından resmen desteklendi

Emir Ceran Gündem Editörü – [email protected] Haberler.com – Gündem

Kimdir Gündem Magazin Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir