Masterchef 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masterchef Türkiye yeni bölüm fragmanı çıktı mı, ne zaman yayınlanır?

Masterchef 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Programın 106. bölümü bugün ekranlara gelecek. İzleyiciler yeni bölüm fragmanı için, Masterchef 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masterchef Türkiye yeni bölüm fragmanı çıktı mı, ne zaman yayınlanır? araştırması yapıyor. Peki, Masterchef 107. bölüm fragmanı ne zaman çıkar? İşte detaylar…

Masterchef Türkiye, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV’de yayımlandı. Ardından 1 Eylül 2018 tarihinde ise TV8’de yayımlanmaya başladı. Masterchef 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masterchef Türkiye yeni bölüm fragmanı çıktı mı, ne zaman yayınlanır?

MASTERCHEF 107. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Programın bugün 106. bölümünün ardından 107. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı.

MASTERCHEF SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

MASTERCHEF NE ZAMAN 2022?

Masterchef Türkiye yeni sezon 106. bölümüyle 20 Ekim Perşembe bu akşam saat 20.00’de ekrana gelecek.

MASTERCHEF SUNUCULARI KİMLERDİR?

Masterchef Türkiye, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV’de yayınlandı. Ardından 1 Eylül 2018 tarihinde TV8’de yayınlanmaya başladı.

Yarışmanın 2011’de yayınlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaptı. 2018’de yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. 2019’da yayınlanan sezonunda Hazer Amani’nin yerini İtalyan şef Danilo Zanna aldı.

MASTERCHEF JUNİOR TÜRKİYE HAKKINDA BİLGİLER

Masterchef Junior, İngiltere kökenli aşçılık yarışması MasterChef Junior’ın Türkiye uyarlaması. 2021’de Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen’de yayınlanmıştır. Acun Medya yapımcılığında olan programın sunuculuğunu ise yine MasterChef Türkiye’nin sunucuları, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya yapmıştır.

Mustafa Şirin Gündem Editörü Haberler.com – Gündem

MasterChef Gündem Magazin Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir