Müge Anlı yeni bölüm neden yok? 18 Kasım Müge Anlı yeni bölüm bugün yok mu? Müge Anlı canlı yayını neden yok?

Müge Anlı’nın sunuculuğunu üstlendiği reyting rekortmeni televizyon programı Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam etmekte. Programda bir çok olayı çözen Müge Anlı’nın sıkı takipçileri ATV ekranlarında programın canlı yayınını göremeyen izleyiciler arama motorlarında Müge Anlı yeni bölüm neden yok? 18 Kasım Müge Anlı yeni bölüm bugün yok mu? Müge Anlı canlı yayını neden yok? sorularını aratıyor.

18 Kasım Müge Anlı yeni bölüm bugün yok mu? sorusu merak ediliyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yer alan ve milyonların takip ettiği Müge Anlı programı bugün ekranlara canlı olarak gelmedi. Seyirciler ise Müge Anlı yeni bölüm neden yok? 18 Kasım Müge Anlı yeni bölüm bugün yok mu? Müge Anlı canlı yayını neden yok? sorularını arattı. İşte detaylar…

18 KASIM MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Yayın öncesi köpeğiyle oynarken onun dişinin dudağına geldiğini söyleyen ünlü televizyoncu “Yayını küçük, beklenmedik bir kazadan dolayı geç açmak zorunda kaldım. Canlı yayın hayatımda bir sel olduğunda geç kalmıştım, bir de şimdi geç kaldım. Ben yine yayına geldim. Makyaj falan ‘bir şey olmaz’ diye… Saçımı falan yaptırdım ama kan durmayınca arkadaşımı aradım ‘Mine benim kanım durmuyor’ dedim, fotoğraf attım. O da bir doktora attı fotoğrafı ‘Dikiş atmamız gerekiyor’ dedi. O yüzden dikiş attırdım geldim. Kusura bakmayın.”

Haberler.com / Sumru Tarhan – Gündem

Müge Anlı Atv Gündem Magazin Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir