Muharrem Erkek kimdir? Muharrem Erkek kaç yaşında, nereli? Muharrem Erkek hayatı ve biyografisi!

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Muharrem Erkek izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Muharrem Erkek kaç yaşında, nereli? Muharrem Erkek hayatı ve biyografisi! Muharrem Erkek kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatleri çeken Muharrem Erkek hakkında araştırmalar yapılıyor. Muharrem Erkek kimdir? Muharrem Erkek kaç yaşında, nereli? Muharrem Erkek hayatı ve biyografisi!

MUHARREM ERKEK KİMDİR?

Muharrem Erkek, 31.08.1969 tarihinde Çanakkale’de doğdu. Baba adı Muzaffer, anne adı Mübeccel’dir. Hukukçu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. 1994 yılında Çanakkale Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başladı. 2000-2002 yılları arasında Baro yönetiminde görev aldı. 2004 ve 2009 yıllarında yapılan Yerel Seçimlerde Çanakkale Belediye Meclis Üyesi seçildi. Çanakkale Spor ve Çanakkale Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. Çanakkale Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nda görev aldı. 25, 26 ve 27. dönemlerde Çanakkale Milletvekili seçildi. 2015-2018 yılları arasında TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyeliği yaptı. 3-4 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen CHP 36. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi Üyesi seçildi. Muharrem Erkek, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberler.com – Gündem

Muharrem Erkek Gündem Politika Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir