Need for Speed Unbound oynanış videosu yayınlandı

Need for Speed Unbound oynanış videosu yayınladı. Yıl sonunda çıkış yapmaya hazırlanan oyun ilginç sürüş efektleriyle tepki topladı.

Need for Speed serisi oyun dünyasının en köklü serileri arasnda yer alıyor. İlk oyunu 1994 yılında yayınlanan yarış serisi geçtiğimiz süreçte pek çok açıdan evrim geçirdi. Serinin en yeni üyesi ise Need for Speed Unbound olacak. Serinin yeni halkası için bir oynanış videosu yayınlandı.

NEED FOR SPEED UNBOUND OYNANIŞ VİDEOSU YAYINLANDI

Köklü araba yarışı serisinin en yeni üyesi geçtiğimiz hafta duyuruldu. 6 Ekim tarihinde Need for Speed resmi YouTube kanalından yayınlanan bir video ile oyun gözler önüne serildi. Bir dakika otuz saniye uzunluğundaki video Need for Speed Unbound’un kendine özgü görselliğini tanıtıyor. Videonun genel havası da Unbound’un oldukça hareketli bir oyun olacağını işaret ediyor.

Bununla beraber oyuncular Unbound’un oynanış tarafını da merak ediyor. Electronic Arts oynanışa odaklanan ve araç özelleştirmeyi gözler önüne seren bir video daha yaymladı.

Need for Speed Unbound oynanış videosunda en çok dikkat çeken noktalardan biri de efektler oldu. Aracın etrafında sürekli olarak hareket eden pastel efektler ortaya çıkıyor. Frenlemelerde ve ani dönüşlerde ortaya çıkan efektler oyunculardan olumsuz eleşti. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden bu efektlerin devre dışı bırakılabileceğinin altı çizildi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Paylaşılan özelleştirme odaklı oynanış videosu oyunun araç modifikasyon tarafında geride kalmayacağını gösteriyor. Videoda arabaları özelleştirmek için sahip olduğumuz seçenekler üzerinde bolca duruluyor. Need for Speed serisinin uzun bir zamandır yeni halkasını bekleyen oyuncular paylaşılan oyun içi görsellerden sonra heyecanlandı.

NEED FOR SPEED UNBOUND NE ZAMAN ÇIKACAK?

Need for Speed Unbound oynanış videosu izleyenlerin beğenisini kazandı. Oyun 2 Aralık 2022 tarihinde piyasaya sürülecek ve oyuncularla buluşacak. NFS: Unbound’un ön sipariş fiyatı ise Steam üzerinde 1199 TL olarak belirlendi.

Sevilen araba yarışı serisi geçtiğimiz yıllarda türün en başarılı örnekleriyni ortaya koydu. NFS: Underground ve NFS: Most Wanted gibi yapımlar oyun dünyasının klasikleri haline geldi. Oyunların kıdemli hayranları ise yeni yapım için alınan estetik kararları eleştirdi. Bununla beraber sürüş esnasında oluşan efektleri beğenen bir oyuncu kitlesi daha mevcut. Her halükarda daha farklı bir oyunun bizi beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Kaynak: SaveButonu / Gamegar

Need for Speed Unbound Youtube 6 Ekim Gamegar Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir