Portekiz’in yıldızı maç sonu fena bombaladı: Şimdi kupayı Messi’ye versinler

Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas’a 1-0 yenilerek turnuvaya veda eden Portekiz’den art arda sert açıklamalar geldi. Takımın tecrübeli yıldızı Pepe, maç sonu ateş püskürdü. Arjantinli hakemin maçı katlettiğini söyleyen Pepe, “Messi’nin şikayetleri kabul edilemez. Şimdi onlara kupayı versinler” dedi.

2022 Dünya Kupası’nda Fas destan yazdı. Belçika, Kanada ve Hırvatistan’ın olduğu gruptan lider çıkan Fas, İspanya ve Portekiz’i eleyerek yarı finale yükseldi.

SİNİRLER GERİLDİ

Portekiz’de Fas mağlubiyeti sonrası art arda sert açıklamalar geldi. Futbolcular, Arjantinli hakeme ateş püskürdü. En sert demeç ise Pepe’den geldi.

“KABUL EDİLEMEZ”

Pepe karşılaşmanın ardından Messi ve Arjantin’e yüklendi. Tecrübeli yıldız, “Hollanda-Arjantin maçında yaşananlardan sonra bugün maçı Arjantinli bir hakemin yönetmesi ve Messi’nin şikayetleri kabul edilemez. Gördüklerimden sonra Arjantin’e ve Messi’ye şampiyonluğu verebilirler” dedi.

“NE KADAR GARİP”

Bruno Fernandes de maçın ardından, “Kupayı Arjantin’e verecekler mi bilmiyorum. Şu saatten sonra umurumda da değil aslında. Hala turnuvada olan bir ülkenin hakemini, bizim maça vermeleri kadar garip ne olabilir? Söyleyeceklerim bu kadar” açıklamasını yaptı.

Ömer Özarslan Spor editörü Haberler.com – Spor

Cristiano Ronaldo Lionel Messi Arjantin Pepe Spor Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir