Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında? Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş nereli, ne iş yapıyor? Uğur Akkuş hayatı ve biyografisi!

Eski manken Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş, iki yıllık birlikteliğin ardından 26 Eylül 2019’da Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Peki, Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında? Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş nereli, ne iş yapıyor? Uğur Akkuş hayatı ve biyografisi nedir?

Dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı, Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği görevinde bulundu. Ayrıca KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. Peki, Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında? Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş nereli, ne iş yapıyor? Uğur Akkuş hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

Uğur Akkuş, 1984 yılında dünyaya geldi. Eğitimine Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladıktan sonra Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi’ne kayıt oldu ancak eğitimine ara verip ticarete atıldı. Dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı, Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği görevinde bulundu. Ayrıca KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halan sürdüren Uğur Akkuş, iyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

2019 yılında Ebru Şallı ile ikinci evliliğini yapan Uğur Akkuş’un ilk evliliğinden 2 çocuğu var. Uğur Akkuş’un Gonca Akkuş ile evliliği 10 yıl sürdü.

Sümeyye Trabzon Gündem Editörü Haberler.com – Gündem

Uğur Akkuş Gündem Magazin Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir