Valerien Ismael’in istifa sorusuna verdiği cevap Beşiktaş taraftarına saç baş yoldurdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Trabzonspor ile 2-2 berabere kalınan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tribünlerin istifa çağrısı sorulan Ismael, “Türkçe bilmiyorum, maç hakkında konuşmak istiyorum.” ifadelerini kullandı. Bu cevap sosyal medyada siyah-beyazlı taraftarların büyük tepkisini çekti.

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Valerien Ismael maç sonu açıklamalarda bulunurken tribünlerin istifa çağrısına da yanıt verdi.

“TÜRKÇE BİLMİYORUM”

İstifa tezahüratlarına ilişkin konuşan Ismael, “Türkçe bilmiyorum, maç hakkında konuşmak istiyorum.” ifadelerini kullandı. Ismael’in bu sözleri sosyal medyada Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti.

Valerien Ismael’in açıklamasının devamı şöyle:

“BU HATALAR İŞİN PARÇASI”

“Yüzde 60’a yakın topla oynadık. Top sizdeyken, fazla koşamazsınız. Kazanamadığımız için çok üzgünüz. Maçta hatalar yaptık, bu hatalar olunca, galip gelmek zorlaşıyor. Bu hatalar da işin parçası, bu hataların arkasına saklanmıyoruz. Kazanmak için sona ana kadar her şeyi yaptık.

“GHEZZAL’IN SAKATLIĞINI KÖTÜ HİSSETTİM”

Hatalar yaptığımız için gol yedik. Hataların olduğu ortamda da galip gelmek beklenemez. Rachid Ghezzal için pazartesi gününü beklememiz gerek. Kontrollerden sonra durumunu göreceğiz. Sakatlığını kötü hissettim, umarım kötü değildir.”

Haberler.com – Spor

Valerien Ismael Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir